Virksomhedspraktik

Last Updated on

WorkVi gør det enklere for dig

agri LIDA er specialist i international praktikant rekruttering og klar til at hjælpe dig gennem hele processen for at finde kandidater, der matcher de specifikke krav i din virksomhed. Vi hjælper med udarbejdelse af arbejdskontrakt så den opfylder betingelserne, samt al sagsbehandling hos myndighederne, så det bliver nemt, sikkert og trygt for din virksomhed. Det sparer dig tid og penge og giver dig frihed til at fortsætte med at gøre det du er bedst til.

Praktikopholdet varer fra 3 til 12 måneder og er lønnet praktik.  Et praktikophold giver den studerende mulighed for at anvende teorien fra studiet gennem konkrete, praktiske opgaveløsninger i en virksomhed.

Vi har spændende praktikansøgere fra:

🇷🇺 Rusland  🇺🇦 Ukraine   🇧🇾 Hviderusland   🇧🇷 Brasilien  🇦🇷 Argentina 🇨🇴 Colombia

🇻🇳 Vietnam   🇱🇹 Litauen   🇯🇵 Japan   🇰🇿 Kasakhstan 🇺🇿 Usbekistans

Vi har praktikansøgninger fra mange lande men de fleste af vores internationale praktik kandidater kommer fra Østeuropa, Asien og Sydamerika samt EU. De er midt i deres studier på landbrugsuniversitetet / landbrugsskole, taler godt engelsk og studerer på nogle af de bedste universiteter i verden.

  • Alle vores udenlandske praktikansøgere er under uddannelse og har relevante teoretisk kvalifikationer.
  • Alle vores udenlandske praktikansøgere skal dokumentere engelsksproglige kvalifikationer, der kan sammenlignes med et engelsk B-niveau i gymnasiet.

Vi tager os af

  • Vi screener alle praktikansøgere.
  • Vi udarbejder en gyldig ansættelseskontrakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Dette er et krav for at opnå opholds- og arbejdstilladelse.
  • Vi indhenter de relevante informationer om både arbejdsgiver og arbejdstager, som myndighederne efterspørger.
  • Vi søger ophold & arbejdsstilladelse og indsender denne til myndighederne SIRI.
  • Vi har kontakten med myndighederne, mens ansøgningen behandles.
  • Vi sørger for registrering kommune & CPR.  (Fyn, Jylland & Bornholm kontakt os og få et prisoverslag)
  • Vi sørger for registrering hos SKAT.
  • Vi står til rådighed for arbejdsgiver & praktikant under hele praktikforløbet.

Vi modtager gerne et praktikopslag, hvor jeres virksomhed og arbejdsopgaver er beskrevet. I er også meget velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger og en generel snak om praktikken.

Få et tilbud i dag 

Gode råd behøver ikke at være dyre. Kontakt os for et prisoverslag på netop de ydelser, som du har behov for hjælp til i rekrutteringsforløbet. Vi gør os umage for at være effektive og konkurrencedygtige og har du et hurtigt spørgsmål, er vores telefonrådgivning altid gratis. Ring i dag og hør mere om mulighederne på tlf. 55 54 03 86 eller via contact us formularen i toppen. Du får lynhurtigt svar 🙂