Rekrutteringsforløb

Rekruttering af ny medarbejder / praktikant kan være en lang og tidskrævende proces. Ved at samarbejde med agri LIDA lettes og forkortes ansættelsproceduren samtidig med, at din virksomhed sparer penge.

Processen indeholder typisk følgende trin:

  • Profilafklaring. Vi mødes med en repræsentant fra din virksomhed og udarbejder sammen en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Denne beskrivelse indeholder bl.a. en beskrivelse af virksomheden og stillingen, forventninger til kandidatens faglige kompetencer.
  • Søgen. Til at finde den rigtige kandidat bruger vi flere kanaler: Via cv databaser, vores hjemmeside, Facebook, annoncering og ikke mindst vores omfattende netværk af udenlandske landbrugsuniversiteter og landbrugsskoler samt samarbejdspartnere.
  • Udvælgelse. Vi gennemgår først ansøgningen for at for at sikre, at kandidaten opfylder de krævede kvalifikationer og hvis det lykkes, bliver kandidaten inviteret et Skype-interview.
  • Interview. Interviewet skal afdække om kandidaten har de faglige og personlige egenskaber samt motivation og interesse, som praktikjobbet kræver. Under interviewet får kandidaten ligeledes lejlighed til at stille uddybende spørgsmål om praktikjobbet.
  • Præsentitation. Når vi har kandidater sender vi  deres CV /Video CV til jer. Når den potentielle kandidat er valgt går vi igang med at skrive ansættelskontrakt samt søge arbejds og opholdstilladelse for vedkommende.
  • Varigheden af forløbet i en enkelt rekruttering afhænger naturligvis af mange faktorer, men oftes kan vi præsentere mulige kandidater allerede indenfor få dage, senest 1-2 uger efter igangsætning af opgaven.