Rekrutteringsforløb

Vi forestår hele rekrutteringsprocessen. Ved at samarbejde med agri LIDA lettes og forkortes ansættelsproceduren samtidig med, at din virksomhed sparer penge. Vi lægger stor vægt på at få afdækket stillingsprofilen, som er grundlaget for at lave det rigtige match.

Processen indeholder typisk følgende trin:

Nedenfor har vi skitseret en typisk rekrutteringsproces. Men da vi ser hver eneste rekrutteringsopgave som unik, er vi åben for individuelle ønsker, du som kunde
måtte have. 

  • Profilafklaring. Vi mødes med en repræsentant fra din virksomhed og udarbejder sammen en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Denne beskrivelse indeholder bl.a. en beskrivelse af virksomheden og stillingen, forventninger til kandidatens faglige kompetencer.
  • Søgening. Til at finde den rigtige kandidat bruger vi flere kanaler: Via vores egen CV database, vores hjemmeside, Facebook og ikke mindst vores omfattende netværk af udenlandske universiteter og landbrugsskoler samt samarbejdspartnere.
  • Udvælgelse. Vi gennemgår først ansøgningen for at for at sikre, at kandidaten opfylder de krævede kvalifikationer og hvis det lykkes, bliver kandidaten inviteret et Skype-interview.
  • Dybdegående Skype interview skal afdække om kandidaten har de faglige og personlige egenskaber samt motivation og interesse, som praktikjobbet kræver. Under interviewet får kandidaten ligeledes lejlighed til at stille uddybende spørgsmål om praktikjobbet.
  • Præsentation af maks 2 kandidater. Når vi har kandidater sender vi deres CV /Video CV til jer. Når den potentielle kandidat er valgt går vi igang med at skrive ansættelskontrakt samt søge arbejds og opholdstilladelse for vedkommende.

 

 

 

 

 

Last Updated on