Gør din virksomhed Attraktivt for Kandidater

Last Updated on

attraktiv kandidaterHårgel, læbestift og bronzer kan gøre en person mere attraktiv…men det vil ikke gøre meget for dit virksomheds omdømme…

Med arbejdsløshedstallet tæt på historisk lavt – 4,1% – er det hårdere end nogensinde at vinde en kandidats opmærksomhed og få dem til at ansøge dine stillinger. Hvis makeup og styling produkter ikke er svaret, hvad er så? Her er nogle måder at gøre din virksomhed attraktiv til spændendee jobkandidater:

Brug sociale medier til at vise dine job.

  • Mens det er vigtigt at sende job på sociale platforme, betyder det ikke, at du skal gøre det på den mindst fantasifulde måde… Sæt lidt fut i tingene! I stedet for at uploade en kedelig liste om jobansvar på Facebook eller Instagram, skal du sende et billede eller et kort videoklip af en person, der rent faktisk gør jobbet. Når en jobsøgende ser arbejdet udføres, er det nemt for dem at forestille sig selv i rollen.

Byg dit brand på YouTube.

  • Hvorfor er det virkelig godt at arbejde i din virksomhed? Hvad er din virksomheds værdier? Kandidater vil gerne vide det – så vis dem det! Fremvis din virksomhedskultur ved at oprette en række videoer, hvor du interviewer dine stjernemedarbejdere.

Pas godt på medarbejderne.

  • Medarbejderhenvisninger er en af de bedste kilder til højkvalitets jobkandidater! Gør dine medarbejdere til “ambassadører for din virksomhed” ved altid at behandle dem godt. Når de er glade, vil ordet spredes – og gode mennesker vil søge muligheden hos din virksomhed.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.