For Virksomheder

 Samarbejde med os.

Hos agri LIDA er det vores opgave at gøre hele processen så smidig og fordelagtig som muligt for alle parter.

 • Vi lever af rekruttering og er specialister i faget

Vi har en enorm kontaktflade og med professionel rekrutteringserfaring tilbage fra 1999, har vi lært os selv at være en af de dygtigste og mest effektive praktikformidler i Danmark.

Fordele ved at være vært for en udenlansk praktikant:

 • Praktikanterne er højt kvalificerede udenlandske studerende, som er udvalgt fra eliteuniversiteter for at imødekomme dine behov. Det er derfor en faglig kompetent medarbejder du og din virksomhed får tilført i en periode på 12  måneder.
 • En international praktikant et friskt pust og du får en motiveret medarbejder, der kan hjælpe med de daglige arbejdsopgaver, som gavner din virksomhed.

Kvalitet

 • Det er for os helt afgørende, at de kandidater og virksomheder, vi fører sammen får positive oplevelser.
  Vi tegner altid det reelle billede af virksomheden overfor kandidaten. Omvendt kommer vi også hele vejen rundt om kandidaten, så vi er sikre på at få den rette kandidat til virksomheden.

Hastighed

 • Vi ved, at når vores kunder har behov for en ny praktikant, så er det ofte et akut behov. Derfor skal vi være effektive i vores opgaveløsning.
  Vi går aktivt ind i opgaven og sætter straks ind for at finde den helt rette kandidat til kunden.

Priser

Vores mål er altid en fair og rimelig pris, for os begge. 

 •  Vi tilbyder ydelser til fast pris.
 •  Din pris afhænger bl.a. af stillingstype og dit konkrete behov, vi arbejder altid fleksibelt. Vi tilbyder altid en fast pris, når vi har aftalt opgavens indhold. 

Kontakt for mere info

Overvejer du at invitere en praktikant indenfor i en periode, kontakt Kristina eller Ove, hvis du har opklarende spørgsmål.

Ring til os på telefon 55 54 03 86 eller Udfyld skema nedenfor. 

=

Last Updated on