Rekrutteringsforløb

Rekruttering af ny medarbejder / praktikant kan være en lang og tidskrævende proces. Ved at samarbejde med agri LIDA lettes og forkortes ansættelsproceduren samtidig med, at din virksomhed sparer penge.

Processen indeholder typisk følgende trin:

  • Søgen og udvælgelse. Til at finde den rigtige kandidat bruger vi flere kanaler: Via cv databaser, vores hjemmeside, Facebook, annoncering og ikke mindst vores omfattende netværk af udenlandske landbrugsuniversiteter og landbrugsskoler samt samarbejdspartnere.
  • Screening. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og CV’er. Kandidaterne screenes  og relevante kandidater indkaldes til den første samtale. Interviewet skal afdække om kandidaten har de faglige og personlige egenskaber, som praktikjobbet kræver.
  • Personlig interview. Under interviewet får ansøgeren ligeledes lejlighed til at stille spørgsmål til en nærmere uddybning af stillingen. Der gives flere detaljer om praktikjobbet.
  • Præsentitation. Når vi har kandidater sender vi  deres CV /Video CV til jer. Når den potentielle kandidat er valgt går vi igang med at skrive ansættelskontrakt samt søge arbejds og opholdstilladelse for vedkommende.
  • Varigheden af forløbet i en enkelt rekruttering afhænger naturligvis af mange faktorer, men oftes kan vi præsentere mulige kandidater allerede indenfor få dage, senest 1-2 uger efter igangsætning af opgaven.

STOR CV-DATABASE ER VIGTIG FOR EFFEKTIV REKRUTTERING

Effektiv rekruttering garanteres blandt andet vha. af vores store CV-database. Agri LIDA´s egen CV-database indeholder oplysninger på mange kvalificerede kandidater, der allerede er blevet interviewet. CV-databasen er en vigtig forudsætning for effektiv rekruttering. Den betyder, at vi ofte meget hurtigt kan finde en eller flere relevante kandidater til interesserede virksomheder.

vi lader dig beslutte, hvilke praktikant er den rigtige for din virksomhed