Konsulentopgaver

Vi har mange års erfaring inden for vores felt, og kan dermed også tilbyde en højt kvalificeret service som konsulenter.

Vi er hele tiden opdateret på de nyeste tiltag i markedet, trends osv og har altid fingeren på pulsen. Det er ligeledes vigtigt for os at vores ydelser og priser er gennemskuelige, og vi tager derfor fast 450 kr./time ex. moms for alt konsulent arbejde, og sender dig estimater på de opgave du ønsker udført inden arbejdet sættes igang.
Har du en opgave der skal varetages og ønsker at kende det nøjagtige budget, tilbyder vi også løsninger til fast pris, hvor en forudgående analyse af opgaven ligger til grund for en pris du kender og kan regne med.

Brug os til f.eks: 

  • Vurdering af udenlandske ansøgers dokumenter og kvalifikationer.

Specielt den udenlandske rekruttering byder på udfordringer og en række faldgrupper,
som vi fra agri LIDA´s side er opmærksomme på.
I forhold til rekrutteringen af udenlandske medarbejdere kan det være svært at finde uddannelser / faglige kvalifikationer, der svarer til de danske, udenfor landets grænser.

Timepris 450 kr./time ex. moms. 
Har du en opgave der skal løses kommer vi gerne med et tilbud til en fast pris, og vi afviger ikke fra de rammer vi sammen fastsætter. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak og tilbud på din opgave.

Gebyrer og betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser
agri Lida`s betalingsbetingelser er netto kontant med rettidig betaling, 7 dage fra fakturadato.

Betalinger / renter
Såfremt betalingsbetingelserne ikke overholdes vil der i forbindelse med overskridelse af forfaldsdatoen blive pålignet renter med pt. 19% p.a.

Gebyrer.
Rykkergebyr kr. 100,-