Fordele ved ansætte en udenlandsk praktikant

internshipEt praktikophold bør altid være et gensidigt gavnligt oplevelse for både firmaet og praktikanten. Virksomheder i hele Danmark søger i stigende grad at tage praktikanter ombord inden for deres organisationer og indser de mange fordele, der opnås ved at gøre det. Samtidig anerkender potentielle praktikanter verden over Danmark som et kvalitetssted for at gennemføre deres praktikophold.

Som praktikvært er du sikker på at de praktikanter der deltager i vores program, er kvalificerede på deres område og motiveret med klare mål. De er også dedikeret til at lære om dansk kultur og værdier, samt at dele kulturen og værdierne i deres hjemland med dig.

  • Alle vores udenlandske praktikanter er under uddannelse og dedikeret til at få praktisk erfaring i Danmark.
  • Praktikopholdet varer op til 52 uger.
  • Internationale praktikanter er ivrige og engagerede i at lære.
  • Vores praktikanter taler 2 eller 3 forskellige sprog.
  • Alle praktikanter har relevante teoretisk kvalifikationer.
  • Har et godt engelskniveau svarende til en IELTS score på mindst 3,0.

Vi godkender kun de mest kvalificerede personer, og screener hver deltager for modenhed, motivation og engelsk. Før vi accepterer en kandidat i vores program, gennemfører vi et grundigt interview, verificerer relateret teoretisk erfaring og sikrer, at han eller hun er kvalificeret til praktikophold.

Virksomhederne om vores praktikanter

Det er ikke kun studerende, der giver positive tilbagemeldinger på det at være i praktik – det gør virksomhederne også. På nuværende tidspunkt har vi en 90% tilfredshedsrate fra samtlige af de virksomheder, vi har adspurgt.

Flere virksomheder udtaler:

“Det giver et frisk pust til virksomheden, at der kommer en medarbejder ind med friske øjne på det vi ‘plejer’ at gøre”.
“Selvfølgelig kræver det lidt oplæring, som det gør med en hvilken som helst ny medarbejder, men tiden er godt givet ud”.

At være praktikvært betyder at man er med til at gøre en stor forskel for et ungt menneske og den tid man investerer får man ofte godt igen ved at opleve elevens trivsel og udvikling.